Kamil Barański

strona oficjalna
FacebookYouTubeSoundcloud

Dyskografia

  • 2017: Maryla Rodowicz — Ach świecie (Sony Music Entertainment)
  • 2017: Krzyszt of Misiak — 5.1
  • 2017: Patrycja Zarychta — Szczęście (Polskie Radio)
  • 2017: Różni wykonawcy (Marta Dryll) — Skoda Auto Muzyka (Kayax)
  • 2016: Różni wykonawcy — Świąteczny czas (KJK Music)
  • 2016: Ten Typ Mes — AŁA (Alkopoligamia.com)
  • 2016: Krzysztof Napiórkowski — 10 x Twardowski
  • 2016: Amin Afify — Treehouse (Public Peace)
  • 2016: Magda Steczkowska — ...nie na zawsze
  • 2015: Danka Smolińska — Dmuchawiec
  • 2015: Martyna Zaniewska — Sen
  • 2014: Różni wykonawcy — Gdzie to jest? (Narodowe Centrum Kultury)
  • 2014: Marcin Pendowski — Pendofsky
  • 2014: Mateusz Krautwurst — Gdzieś pomiędzy
  • 2012: Magda Steczkowska & Indigo — Pełnia
  • 2012: Śrubki (Michał Jurkiewicz) — Gra mandolina
  • 2012: Krzysztof Napiórkowski — Drugi oddech
  • 2011: Różni wykonawcy (Katarzyna Konciak, Agnieszka Kowalska, Śrubki) — Z wysokiego nieba (Wygraj sukces)
  • 2011: Joanna Kondrat — Samosie
  • 2011: Renata Danel — Silna
  • 2008: Pilichowski Band — electric live at art.bem (Riff)
  • 2007: Rafał Nosal — Niech tak zostanie
  • 2007: Mariusz Kozioł — Jesteś kołem (Teatr A)
  • 2005: VA (Karolina Glazer) — The Best Of Polish Smooth Jazz Vol. 2 (Polonia Records)
  • 2003: Tomek Lewandowski — Na sprzedaż (Dalmafon)
(c) 2017 Kamil Barański Wszelkie prawa zastrzeżone